Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports
Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

Jokiću kazna zbog dodirivanja vlasnika Sunsa

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 09.05.23. | 10:59

U obranu srpskog košarkaša stao je i sam Ishbia

Najbolji košarkaš Denver Nuggetsa, sjajni srpski centar Nikola Jokić kažnjen je sa 25.000 dolara zbog sukoba s vlasnikom Phoenix Sunsa Matom Ishbijom tijekom četvrte utakmice drugog kruga doigravanja NBA lige.

Prouči cjelokupnu ponudu za NBA na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Tijekom treće četvrtine utakmice lopta je u jednom trenutku završila u prvom redu gledališta ispod koša te je pala baš u ruke Ishbije. Nakon što ju vlasnik Sunsa nije odmah vratio sucima reagirao je Jokić i pokušao ju istrgnuti iz ruku Ishbije, zakačivši ga laktom.

Tijekom utakmice Jokić je za svoj postupak dobio tehničku pogrešku, no po njezinom završetku bilo je govora i o mogućoj suspenziji srpskog centra. Ipak, u Jokićevu obranu stao je i sam Ishbia.

"Suspendirati ili kazniti ikoga zbog sinoćnjeg incidenta ne bi bilo pošteno. Iznimno poštujem Jokića i ne bih želio vidjeti nešto takvo", poručio je Ishbia utem twittera.

Nakon 129-124 pobjede Sunsa u četvrtoj utakmici omjer u seriji je izjednačen na 2-2, a prolazak u finale Zapada izborit će momčad koja prva ostvari četiri pobjede. Peta utakmica igrat će se u noći s utorka na srijedu u Denveru.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina, G)


Tagovi

Nikola JokićDenver NuggetsPhoenix SunsNBA doigravanje

Ostale Vijesti