Harden i Westbrook torpedirali Thunder, novi tandem donio pobjedu Warriorsima (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 3min | uto. 29.10.19. | 08:29

Budi se div iz Phile...

Sinoć je odigrano ukupno 11 košarkaških ogleda u najjačoj ligi svijeta. Osim odlične partije Bojana Bogdanovića i Ivice Zubca, i nekoliko superstara imalo je svoju večer.

Jedan od najzanimljivijih okršaja igrao se u Houstonu gdje su domaći Rocketsi pobijedili Oklahomu rezultatom 116-112. Susret je prvenstveno bio zanimljiv jer se u Houston vratio Chris Paul po prvi put nakon odlaska, dok je s druge strane ovo bila prva utakmica Russella Westbrooka protiv svoje bivše momčadi.

Ipak, prvo ime utakmice definitivno je bio James Harden koji je sa 40 poena i sedam skokova bio najefikasniji igrač utakmice, iako je tricu gađao razočaravajućih 3/14. Westbrook je upisao 21 poen, uz 12 skokova i devet asistencija, dok je poražene predvodio Dennis Schroeder s 22 poena i sedam asistencija, dok je Paul na kraju imao 15 poena uz pet skokova, četiri asista i dvije ukradene lopte.

 

 

Golden State Warriorsi pobijedili su u New Orleansu sa 134-123, a predvodio ih je potencijalni novi tandem u nastajanju – Stephen Curry i D'Angelo Russell. Curry je ubacio 26 poena, uz 11 asistencija i tri ukradene lopte i isto toliko skokova, dok je Russel postigao dva poena manje uz sedam skokova i osam asistencija.

Treba spomenuti i odličnu partiju Damiona Leeja sa 23 poena i 11 skokova, dok je uvjerljivo najbolji pojedinac na parketu bio odlični Draymond Green. On je upisao triple-double učinak sa 17 skokova, 16 poena i 10 asistencija.

Poražene Pelicanse predvodio je Brandon Ingram s 27 poena, deset skokova, šest asista i dvije ukradene lopte.

 

 

Odličnu večer imao je i Joel Embiid u pobjedi Philadelphije nad Atlantom 105-103. Centar Sixersa zabio je 36 poena uz 13 skokova i pet asistencija te tri oduzete lopte, dok je Hawkse ponovno predvodio mladi Trae Young s 25 ubačenih poena.

Milwaukee Buckse do pobjede je vodio Khris Middleton s 21 poenom,  19 je zabio Hill, dok je Antetokounmpo ubacio 14 poea, uz 10 skokova i sedam asistencija. Poražene Cavse predvodili su Clarkson i Tristan Thompson sa po 17 poena, dok je Colin Sexton ubacio jedan više.

Denver je na gostovanju pobijedio Sacramento 101-94. Nikola Jokić je upisao tek devet poena, uz 13 skokova, ali zato su se iskazali Jamal Murray s 18 poena i Harris s jednim manje. Kod poraženih Kingsa najbolji su bili Richaun Holmes s 24 opena i 13 skokova, dok je 20 poena ubacio DeAron Fox, uz devet asista.

Toronto je sa 104-95 pobijedio Orlando, a do pobjede su Raptorse vodili Kyle Lowry sa 26 poena i Pascal Siakam s dva manje, dok je poraženi Magic prevođen Isaacom sa 24 poena, ipak ostao kratkih rukava.

Indiana je tijesno poražena od Detroita s 96-94. Pistonse je predvodio Andre Drummond s 18 poena i isto toliko skokova, dok je Wood ubacio poen više uz četiri skoka manje. Poražene Pacerse predvodio je Domantas Sabonis sa 21 poenom i 14 skokova, a double-double učinak ubilježio je i Malcolm Brogdon sa 15 poena i 11 asistencija.

Za kraj spomenimo da su New York Knicksi pobijedili Chicago 105-98, a najbolji e bio Bobby Portis sa 28 poena i 11 skokova, a double-double učinke zabilježili su još i Barrett sa 19 poena i 15 skokova te Julius Randle s 13 poena i 14 skokova.

Poražene Bullse predvodili su Zach LaVine sa 21 poenom te Wendell Carter Jr. Sa 20 poena i deset skokova.

(Foto: Reuters)


Tagovi

James HardenRussell WestbrookStephen CurryD'Angelo RussellDraymond GreenChris PaulJoel Embiid

Ostale Vijesti