Službeno: Objavljen točan datum OI-ja u Tokiju sljedeće godine

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 30.03.20. | 16:01

Radna grupa je našla zajednički jezik.

Međunarodni olimpijski odbor, Međunarodni paraolimpijski odbor, Organizacijski odbor Tokija 2020, Vlada Tokijske konurbacije te Vlada Japana usuglasili su se oko definitivnog vremena održavanja Olimpijskih igara 2021.

One su odgođene s ove godine, a po novoj odluci održat će se od 23. srpnja do 8. kolovoza 2021. Paraolimpijske igre također imaju novi termin, i to od 24. kolovoza do 5. rujna 2021.

Tri glavne niti vodilje bile su lajtmotiv video sastanka na kojem su sudjelovali Thomas Bach, Mori Yoshiro, Koike Yuriko i Hashimoto Seiko:

1. Zaštita zdravlja sportaša i svih uključenih pojedinaca na način da se minimizira negativan utjecaj virusa COVID-19-

2. Adresiranje interesa sprotaša i olimpijskog sporta.

3. Međunarodni sportski kalendar.

Na osnovu navedenih natuknica se kreirao novi termin najveće i najmasovnije smotre svjetskih sportaša, a mi samo možemo reći kako se nadamo da neće sad nešto poći po zlu.

 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)


Tagovi

Tokio 2020Međunarodni olimpijski odborOlimpijske igre

Ostale Vijesti