Milan ne posustaje – 100 milijuna eura i dva igrača za zvijezdu Serie A

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 13.08.18. | 17:11

Kuha se u transfer laboratoriju talijanskog velikana.

Nakon što su u velikom 'dealu' za Leonarda Bonuccija, koji se vratio u redove Juventusa, dobili Mattiu Caldaru i Gonzala Higuaina, te prije toga osigurali usluge Pepea Reine, Fabija Borinija i hrvatskog dvojca Alena Halilovića i Ivana Strinića – talijanski velikan sprema transfer bombu do kraja prijelaznog roka.

Mnogo klubova se povezuje sa Sergejem Milinkovićem-Savićem ovo ljeto, a najprominentnija dva su zasigurno Real Madrid i Rossoneri.

Kako prenose mediji s 'Čizme', nova uprava Milana je spremila veliku ponudu za veliku zvijezdu Lazija.

Talijanski velikan će ponuditi 40 milijuna eura za ovogodišnju posudbu srbijanskog reprezentativca, da bi sljedeće ljeto nadoplatio 55 milijuna eura i usmjerio ka Rimu još dvojicu igrača kako bi 23-godišnji veznjak i službeno postao igrač Rossonera.

Ukupnih 95 milijuna eura, uz eventualne dodatne bonuse, i dva igrača čini se kao primamljiva ponuda, iako talijanski mediji još ne specificiraju o kojoj dvojici nogometaša Milana je riječ, ali poznato je da predsjednik Lacijala, Claudio Lotito zahtijeva minimalno 120 milijuna eura za svog dragulja.

O kraja prijelaznog roka ostalo je još manje od dvadeset dana te nam preostaje za vidjeti hoće li Milan uspjeti zakapariti sjajnog veznjaka Srbije.

(Foto: Reuters)


Tagovi

MilanSergej Milinković-SavićLazio

Ostale Vijesti