Marseille želi vrh

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 17.09.20. | 08:02

Derbi neporaženih.

NOGOMETNI TIP |21:00| Marseille – St. Etienne (Marseille će pobijediti ili će utakmica završiti neriješeno i zbroj golova će biti najmanje 2, tip 1x i 2+, tečaj 1,67)

U prošloj utakmici, odigranoj u nedjelju navečer, Marseille je kao gost slavio kod PSG-a s 1:0, no igra i pobjeda pale su u drugi plan. Naime, utakmicu je obilježilo nevjerojatnih pet crvenih kartona u devetoj minuti sudačke nadoknade. Od toga su igrači Marseillea zaradili dva komada, konkretno Jordan Amavi i Dario Benedetto, No, tri boda protiv ljutog rivala donijela su neviđeno slavlje navijača, koji su dočekali svoje heroje i priredili im pravu proslavu. Na krilima šest bodova i prve dvije utakmice dočekuju St. Etienne, koji je također u sjajnoj formi. Ima dvije 2:0 pobjede na startu prvenstva i ovo će biti izravan dvoboj za visoke pozicije na ljestvici. Marseille dobro stoji i međusobnim susretima s današnjim rivalom pa će naš tip biti 1x, no podebljat ćemo ga s dva gola na utakmici.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Action Images)

 


Tagovi

bet vodičbet analizaprijedlozi i tipovikladioničarski dankladionica

Ostale Vijesti