Germania
Germania

Klubovi doniraju: Ante Perkušić najbolje zakucavao i za donaciju Germanije odabrao Udrugu 'Anđeli' Split

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 05.01.24. | 11:30

Atraktivna zakucavanja na Gripama u humanitarne svrhe

Germania je pokrenula još jednu humanitarnu akciju. Ovoga puta u njoj sudjeluju četiri prvoligaška kluba, a među njima su Gorica, Varaždin, Istra i KK Split. Gorica je bila prva na redu, a njihovi su igrači igrali kviz, o čemu opširnije pročitajte OVDJE.

Nakon Gorice uslijedila je Istra 1961, a kako je to prošlo možete pročitati OVDJE.

A kviz koji je organizirala Germania košarkašima Splita bio je jako atraktivan, budući da se radilo o – zakucavanjima. U troboju su se našla trojica domaćih košarkaša – Boris Tišma, Marino Dubravčić i Ante Perkušić, dok su se u ocjenjivačkom žiriju poredali igrači KK Splita te trener Slaven Rimac.

Natjecatelji su imali dva pokušaja za odraditi svoja najbolja zakucavanja, a mogli smo vidjeti nekoliko maštovitih pokušaja.

Prvi je bio Boris Tišma koji je odlučio zakucati na „drugi“ obruč i za svoju izvedbu je zaradio ukupnu ocjenu 36.

Drugi je bio Marino Dubravčić, a za svoje zakucavanje od ploče zaradio je jednaku ocjenu kao i Tišma.

Uslijedio je Ante Perkušić čije je zakucavanje oduševilo njegove suigrače i trenera Slavena Rimca pa je zaradio ocjenu 44, da bi zatim u drugom pokušaju dobio gotovo savršenu ocjenu od 49, tek je trener Rimac pokazao strogoću, poklonivši mu devetku, a ostali suigrači u žiriju desetku.

Video Germania kviza u kojemu su sudjelovali košarkaši Splita pogledajte OVDJE.

Ante je donaciju Germanije od 2.000 eura poslao na adresu: Udruge roditelja za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s teškoćama u razvoju ,,Anđeli” Split.

Vas pozivamo da i dalje pratite Germanijak na kojemu ćemo vas, osim o najbitnijim aktualnostima iz svijeta sporta, uvijek redovito obavještavati o novim humanitarnim akcijama koje Germania priprema. Za početak, osim stalne 'lige' Humanitarnog listića, izvijestit ćemo vas i kako će u ovoj akciji 'Klubovi doniraju' proći preostali sudionik - NK Varaždin.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

humanitarna akcijaKK SplitGermania SportGermania Sport kladionicaSponzorira Germania Sport KladionicaKlubovi doniraju

Ostale Vijesti