Action Images via Reuters/Andrew Couldridge
Action Images via Reuters/Andrew Couldridge

Haney uzeo WBC naslov: "Sada svi tnaju tko je kralj!"

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 10.12.23. | 11:46

Amerikanac je svladao sunarodnjaka Regisa Prograisa...

Američki boksač Devin Haney u subotu je oteo WBC naslov svjetskog prvaka u super-lakoj kategoriji od svog sunarodnjaka Regisa Prograisa, pobijedivši ga jednoglasnom odlukom sudaca u San Franciscu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Haney, bivši neprikosnoveni svjetski prvak u lakoj kategoriji koji je prvi put prešao u kategoriju do 63.5 kilograma, dominirao je u meču, s ocjenom 120-107 od trojice sudaca. 25-godišnji boksač objasnio je da ga je prelazak u novu težinsku kategoriju učinio novim borcem.

"Razlika je ogromna. Sada svi znaju tko je kralj", rekao je pobjednički Haney za DAZN u ringu postavljenom u Chase Centeru, gdje obično igra NBA momčad Golden State Warriorsi.

Haney je bacio Prograisa na pod u trećoj rundi jednom od njegovih brojnih razornih kombinacija, a još jednom je u šestoj rundi natjerao svog 34-godišnjeg protivnika na brojanje od strane suca.

Haney, porijeklom iz okolice San Francisca, sada ima učinak od 31 pobjede u 31 borbi, uključujući 15 nokauta među profesionalcima.

Prograis je po drugi put branio WBC naslov koji je osvojio nokautiravši Meksikanca Josea Zepedu u 11. rundi u studenom prošle godine. Doživio je drugi poraz u karijeri, za 29 pobjeda.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)


Tagovi

Boksborilački sportoviDavid Haye

Ostale Vijesti