Dijete Tottenhama se vraća u Bundesligu nakon svega tri odigrane utakmice za Svrake

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 08.04.20. | 09:51

Nema sumnje da je riječ o dobrom igraču, ali zbog koronavirusa nije uspio pokazati sve što zna

Reprezentativac Alžira stigao je ove zime na kultni St. James Park s ogormnim očekivanjima, ali zbog pojave koronavirusa i odgode svih natjecanja u dresu Svraka skupio je svega tri nastupa.

Newcastle je u posudbu ugradio i opciju da ga mogu otkupiti na kraju sezone za 10 milijuna eura, ali tako što će se jako teško dogoditi. Bild javlja kako su Svrake već sada odustale od te opcije te će ovaj zanimljivi „box to box“ veznjak od početka sljedeće sezone ponovno nositi dres Rudara.

Podsjećamo, Bentaleb je član Schalkea postao u ljeto 2017. godine kada ga je njemački velikan doveo u svoje redove iz Tottenhaa za 19 milijuna eura. U narednim sezonama ovaj Alžirac s francuskom putovnicom igrao je po principu toplo – hladno, a iako je u mlađim danima vrijedio 20 milijuna eura, njegova tržišna vrijednost danas je čak četiri puta manja.

Bentalebov povratak u Gelsenkirchen ujedno je i veliki udarac za Schalke budući da njegova godišnja primanja iznose pet milijuna eura. Bild dodaje kako će Rudari odmah pokušati pronaći neki novi klub za Alžirca, ali još uvijek nema nikakvih konkretnih imena.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Nabil BentalebtransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti