Germania
Germania

Brzim vlakom od Zagreba do Rima, a putem će se prezalogajiti zapadna šunka, iznimno fina

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 03.12.23. | 11:07

Nigdje nećete naći veće tečajeve

Nedjelja je, vani je hladno, ali tečajevi koje nudi Germania svojim vjernim igračima su – vrući! Za početak, za sve ljubitelje HNL-a Germania je ponudila nejveći tečaj na Lokomotivu, a tu su još Roma i West Ham čije se pobjede plaćaju tečajem 2.05.

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

West Ham – Crystal Palace (15.00) JEDINICA, 2.05

Iako je West Ham tek deveti, a Crystal Palace s pet bodova manje 12., ipak postoji razlika između ove dvije momčadi. U londonskom okršaju se ipak više vjeruje Čekićarima budući da su u posljednje četiri utakmice upisali isto toliko pobjeda. Vrijme je da se Danny Ings probudi, ali nema sumnje da je Moyes upozorio svoje braniče na Ezea i ostatak društva koj sigurno njegovoj momčadi neće ništa pokloniti.

Rudeš – Lokomotiva (15.00) DVOJKA, 1.80

Čak 540 minuta su Rudešani bez postignutog pogotka u prvenstvu, od sudačke nadoknade 10. kola protiv Rijeke kad je Fran Topić smanjio na 1-2. U Kupu je pobijeđen Slaven Belupo 3-1 na stadionu u Rudešu, no Kranjčevićeva je i dalje 'ukleta' za momčad iz zapadnog zagrebačkog predgrađa, koja s današnjim suparnikom u nadmetanju koje će prenositi HTV2 dijeli domaće igralište. Lokomotiva je niz od pet dvoboja bez pobjede prekinula prolaskom u četvrtfinale Kupa u Vukovaru (2-1), a kako su Lokosi nakon pobjede Istre 1961 nad Varaždinom pali na pretposljednje mjesto, ovo je derbi začelja u kojem formalni gosti traže puni plijen da skoče na šesto mjesto, dovoljan imje zbog bolje ukupne gol-razlike čak i bod da to ostvare, no poznavajući Čabraju, ići će po sva tri!

Sassuolo – Roma (18.00) DVOJKA, 2.05

Martin Erlić će danas imati težak zadatak budući da ga očekuje direktan okršaj s Romeluom Lukakuom. Prije godinu i par dana je Lukaku imao glavobolju od hrvatskih braniča, ali danas je ipak njegova momčad u nešto boljoj poziciji. Roma ima ulogu favorita, Mourinho je vodio ‘mali milijun’ ovakvih utakmica te zna što je potrebno da njegova momčad dođe do pobjede. Tipujemo na Vučicu, ali neće im biti lako…

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveGermania SportGermania Sport kladionicaNajveći tečajevikladioničarski dan

Ostale Vijesti