Germania
Germania

Božićnica kakve samo daje Germania – provjerite listiće, netko u Slavonskom Brodu ima 40.000 razloga za sreću!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 08.12.23. | 09:00

Ovo nije ludi, već spektakularan listić!

Iako svi mi imamo puno prijatelja koji ne mogu pogoditi ni koji će sutra biti dan, isto tako većina nas u svojem društvu ima jednog ‘mahera’ koji uvijek ‘nanjuši’ neku senzaciju. Doduše, taj svoj sjajan ‘filing za osjećaj’ nekada ne naplati kako bi htio jer ga veže s utakmicom u kojoj se dogodi iznenađenje koje ni on sam nije mogao predvidjeti, ali u svakom slučaju o tom njegovom magičnom pogotku onda slušamo danima, tjednima, mjesecima.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kako postoji netko tko uvijek traži iznenađenje, isto tako postoji onaj jedan koji više voli ‘zicere’. Često mu se dogodi da ga jedan ili dva događaja na kraju koštaju velikog dobitka, ali ovog puta je vjerni igrač Germanije, koji je svoj listić uplatio u Slavonskom Brodu, pokazao kako listiće slažu pravi znalci.

“Cijelu ponudu je čovjek pogodio”, bila je prva misao koja nam je pala na pamet kad smo vidjeli što se sve našlo na listiću ovog vjernog igrača Germanije. Čak 28 parova našlo se na njegovom listiću, s tim da su se odigrala 26. Uplata je iznosila 20 eura, a dobitak – pazite sada – nestvarnih 40.000,01 euro!

Nema se tu što za reći, samo se možemo pokloniti ovom majstoru klađenja i poželjeti mu još puno dobitnih listića u Germaniji.

Božićnica je nekome uranila ove godine, a ako on svojim najmilijima bude pod borom ostavio samo čarape i čokoladu, čut će nas!

U svakom slučaju, još jednom iskrene čestitke, netko u Slavonskom Brodu je od danas – krcat kao brod!

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

* Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

kladionicakladioničarski dankladioniceGermania Sport

Ostale Vijesti