Luka stanzl/PIXSELL
Luka stanzl/PIXSELL

Načinović: "Favoriti smo u uzvratu. Igrati u Zagrebu? Doma je lijepo, ali nikad ne znaš kakva će sezona biti"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 28.03.24. | 08:19

Hrvatski reprezentativac u redovima Montpelliera

Rukometaši Zagreba odigrali su 27-27 (11-13) protiv francuskog Montpelliera na domaćem parketu, u prvom susretu razigravanja za četvrtfinale EHF Lige prvaka.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U gostujućim redovima je jedan pogodak postigao hrvatski rukometaš Veron Načinović.

„Teška utakmica u jako lijepoj atmosferi. Navijači su Zagreb nosili kroz cijelu utakmicu i nije nam bilo lako. Slijedi nam novi zanimljiv susret u uzvratu. Nadamo se, dakako, prolazu, ali moramo analizirati ovaj prvi susret i vidjeti kako popraviti situacije u igri koje nisu bile dobre“, rekao je poslije dvoboja Načinović.

Pohvalio je i dalje hrvatske navijače.

"Super je bila atmosfera koja je gurala Zagreb cijelu utakmicu. Na kraju neriješen rezultat, ali mislim da s pozitivom možemo očekivati sljedeću utakmicu. Bit će lakše u Francuskoj. Uvijek je lakše igrati doma nego u gostima", kazao je hrvatski pivot, a zatim dodao par riječi o igri Zagreba:

"Neću komentirati njihovu izvedbu. Mi se fokusiramo na nas. Gledat ćemo što možemo popraviti za sljedeću utakmicu. Oni uvijek dobro zatvaraju pivota. Niži igrači, brzi igrači i igra 1 na 1 su naš forte. Mislim da smo mi favoriti u uzvratu, ali oni su super ekipa, ništa nije gotovo i svašta se može dogoditi do kraja."

Otkrio je i bi li se kada priključio Zagrebu

"Naravno da da. Doma je uvijek lijepo, ali što se tiče Zagreba nikad se ne zna kakva će atmosfera biti. Ona se mijenja iz godine u godinu. Volio bi da ovako bude jer stvarno je užitak doći igrati ovdje. Uzvratna utakmica u Montpellieru igra se 3. travnja s početkom u 20.45 sati."

Staš Skube rekao je:

"Veliki trud smo uložili, bila je borba za svaku loptu. Imamo problema sa širinom, vrtjeli smo se Simonet, Santos i ja, Porte je odradio 60 minuta. Imamo rezultat koji bismo potpisali prije utakmice i mislim da smo na dobrom putu da izborimo četvrtfinale, makar još ništa nije riješeno." (g)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Veron NačinovićRK ZagrebMontpellierMontpellier rukometni klub

Ostale Vijesti