Luka stanzl/PIXSELL
Luka stanzl/PIXSELL

Kos: "Četvrtfinale bi bilo nagrada za rad", Srna: "Primili smo previše lakih golova, ali šanse su i dalje 50-50"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 28.03.24. | 08:46

Zvonimir Srna bio je prvi strijelac Zagreba sa šest pogodaka.

Borili smo se od prve do posljednje minute, a u uzvratu moramo biti još bolji, rekao je rukometaš Zagreba Miloš Kos nakon 27-27 protiv Montpelliera u prvom dvoboju razigravanja za četvrtfinale EHF Lige prvaka.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Veliki dio utakmice gosti iz Francuske su vodili, ali Zagreb je uspio doći do remija te se i dalje s pravom nada prolasku u četvrtfinale gdje čeka Kiel.

„Obranu smo odigrali jako dobro kroz cijelu utakmicu, bez obzira što smo primali neke lake golove u prvom poluvremenu. U napadu smo radili brojne pogreške na početku i to moramo popraviti. Vraćali smo se kroz cijelu utakmicu i morat ćemo bolje u uzvratu. Na kraju smo i dobro izvukli taj remi. Cijelu sezonu stvarno igramo jako dobro u Ligi prvaka i proboj u četvrtfinale bi bila prava nagrada za sve to. Imamo se čemu nadati u Montpellieru“, rekao je Miloš Kos, strijelac pet pogodaka za Zagreb.

Zvonimir Srna bio je prvi strijelac Zagreba sa šest pogodaka.

"Primili smo dosta lakih golova iz grešaka, to je, po meni, bio naš najveći problem, ali šanse su i dalje 50:50, u ovoj fazi natjecanja nema ni puno lošijih ni puno boljih ekipa od nas", prokomentirao je utakmicu strijelac šest golova za Zagreb Zvonimir Srna i dodao:

"Mislim da smo zaslužili egal, mogli smo i pobijediti. Utakmica je bila jako zahtjevna, mi nismo dobro ušli i to je odredilo činjenicu da smo stalno stizali. Dobro je da smo na kraju uspjeli."

Aleks Kavčić nakon teškog dvoboja je rekao:

"Dogovorili smo neke stvari, ali nismo ih uspjeli provesti. Ispalo je da su nas na početku iznenadili i dugo smo ih lovili. To protiv sastava kao Montpellier umara, ali vjerujem da ćemo u Francuskoj igrati bolje i imati priliku boriti se za prolaz." (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

MontpellierMontpellier rukometni klubMiloš Kos

Ostale Vijesti