Slavko Midzor/PIXSELL
Slavko Midzor/PIXSELL

Goluža novi angažman pronašao u Kuvajtu: „Stanje nije najbolje, ali cilj nam je borba za naslov“

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 08.04.24. | 16:54

Nekadašnji trener Zagreba i hrvatski izbornik ima novi angažman

Najtrofejniji hrvatski rukometaš Slavko Goluža ima novi angažman. Nakon što je početkom sezone završio suradnju s hrvatskim prvakom RK Zagrebom, Goluža se nakon višemjesečne stanke odlučio nastaviti karijeru u klupskom nogometu i to u - Kuvajtu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, iako se spominjao kao mogući nasljednik Gorana Perkovca na klupi hrvatske reprezentacije, odluka HRS-a da na čelo iste postave stranog izbornika zatvorila je tu mogućnost, barem privremeno, a Goluža je onda odlučio prihvatiti ponudu koja mu je na stolu bila gotovo godinu dana: voditi će momčad Al Qadsije, koja je trenutačno u sredini ljestvice kuvajtskog rukometnog prvenstva.

"Potpisao sam ugovor do kraja sezone pa ćemo vidjeti kako će nam ići. Stanje trenutno nije najbolje, ali odlučio sam se prihvatiti ovu ponudu koja mi je na stolu bila više od 10 mjeseci. Želim probati i pokušati podići njihove rezultate. Htjeli su me po što - po to, pritisak je bio velik i na kraju sam popustio i odlučio dati priliku ovome angažmanu, ipak se radi o Kraljevskom klubu", rekao je Goluža za Germanijak pa dodao:

"Uz domaće igrače tu su Crnogorci Kaluđerović i Lipovina koji je bio prvi strijelac Azijske Lige prvaka ove sezone, Japanac Watanabe, nekoliko domaćih reprezentativaca, za tu Ligu prvaka imali su i Yatshushiru iz Vardara… Klub je u ozbiljnim rukama, ima dobre uvjete i želi se uključiti u play-off kao kandidat za naslov prvaka, a i meni kao treneru je to cilj."

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Slavko GolužaKuvajtrukometni transferi

Ostale Vijesti