REUTERS/Antonio Bronić
REUTERS/Antonio Bronić

Pavić i Dodig pred susret s Belgijcima: "Prednost im je uigranost, ali poznajemo ih"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 01.02.24. | 17:30

Finale ATP turnira u Hong Kongu u prvom tjednu nove sezone bio je Pavićev najsvježiji okršaj s Gilléom i Vliegenom

Mate Pavić i Ivan Dodig će u meču parova u Davis Cup susretu protiv Belgije u Varaždinu za suparnike imati belgijsku kombinaciju Sandera Gilléa i Jorana Vliegena, prošlogodišnje finaliste Roland Garrosa.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"Mislim da neće biti iznenađenja s njihove strane. Gillé i Vliegen su jako dobar par koji dobro poznajemo s turnira. Nekoliko puta sam igrao protiv njih pa i ove godine na prvom turniru u HongKongu. Mislim da je i Dodo puno puta igrao protiv njih, te stoga poznajemo protivnike. To je jako dobar, uigran par pa nas sigurno čeka težak meč. Bit će i bitan susret, bitan bod", kazao je Pavić ističući da je adut belgijskog dvojca i to što i na turnirima igraju zajedno.

"Sigurno da je mala prednost, jer su uigraniji nego mi. No Ivan i ja smo također puno puta igrali zajedno, poznajemo jedan drugoga, što igrajući zajedno, što s protivničke strane. Možda mala prednost ide njima, baš zbog tog igranja zajedno", dodao je Pavić.

Finale ATP turnira u Hong Kongu u prvom tjednu nove sezone bio je Pavićev najsvježiji okršaj s Gilléom i Vliegenom.

"Bilo je nekoliko mečeva - Nikola Mektić i ja smo nekoliko puta gubili od njih, ali smo ih i pobjeđivali. Ove godine sam ih s partnerom Arévalom pobijedio u finalu Hong Konga. Znamo što možemo očekivati od njih, neće tu biti posebnih iznenađenja. Ne znam kakve su rezultate imali u Davis Cupu, ali sigurno je da neće biti nimalo lak meč", nastavio je.

Susret Hrvatske i Belgije na rasporedu je ovog vikenda u Gradskoj sportskoj dvorani – Areni Varaždin. Prvog dana, u subotu na rasporedu su dva pojedinačna meča s početkom u 14 sati, a u nedjelju u 13 sati program počinje okršajem parova, nakon čega slijede dva pojedinačna meča. (Hina)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ivan DodigMate PavićDavis Cup

Ostale Vijesti