REUTERS/Ciro De Luca
REUTERS/Ciro De Luca

Određen domaćin dvoboja Hrvatske i Belgije

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 15.12.23. | 11:52

Pobjednik će se plasirati na jedan od četiri turnira završnice koji će se igrati u rujnu

Hrvatska muška teniska reprezentacija ugostit će Belgiju u u Varaždinu u kvalifikacijskom susretu Davis Cupa koji će sse igrati 3. i 4. veljače sljedeće godine, odlučio je Upravni odbor Hrvatskog teniskog saveza.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Pobjednik dvoboja Hrvatska - Belgija će se plasirati na jedan od četiri turnira završnice koji će se igrati u rujnu.

"Davis Cup se vraća u Varaždin i iznimno nam je drago zbog toga. Ovo će biti već treći put da ćemo ondje biti domaćini, uz Grad Varaždin kao izvrsnu podršku, a sigurna sam da će dodjela domaćinstva za koju smo se odlučili biti pun pogodak. Dakako, nadam se da će i rezultat biti jednak kao u prethodna dva susreta koja su održana u istoj dvorani. Ljubitelja tenisa u Varaždinu je mnogo, tako da očekujemo veliku podršku našim igračima u ovom važnom susretu u kojem želimo osigurati kontinuitet vrhunskih rezultata u Davis Cupu", rekla je predsjednica HTS-a Nikolina Babić.

Naši su tenisači u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin dosada svladali Ekvador 2010. sa 5-0, dok su 2018. bili bolji od Kazahstana sa 3-1. Sada će im suparnik biti Belgija, protiv koje je Hrvatska slavila u oba međusobna okršaja. U Rijeci 2004. bilo je 3-2, a istim su rezultatom naši tenisači slavili u Liègeu 2016.

Rok za prvu nominaciju igrača je 5. siječnja. Prvog dana, u subotu, na rasporedu su dva pojedinačna meča, a u nedjelju program počinje okršajem parova te se nastavlja dvama pojedinačnim mečevima.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

(Hina)


Tagovi

Davis Cuphrvatska davis cup reprezentacija

Ostale Vijesti