Medveščak u raspadu! Par sati prije utakmice otpustili sve strance, doživjeli debakl

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 14.12.18. | 21:40

Očekivani rasplet događaja.

Hokejaši Medveščaka u velikoj su krizi. Zbog nedostatka financija do kraja sezone igrat će samo s hrvatskim igračima, priopćili su iz kluba.

"Slijedom novonastale situacije u Klubu došlo je i do promjena na rosteru momčadi. Nakon što je s pozicije glavnog trenera i sportskog direktora zbog otkazivanja sponzora odstupio Aaron Fox sa svojim timom trenersku klupu je, s iskrenom željom da pomogne Medveščaku, preuzeo Daniel Kolombo sa svojim pomoćnikom Brunom Bregantom.

Također, slijedom nastale situacije te zbog nužne reorganizacije Kluba u svrhu stabilizacije poslovanje, menadžment EBEL-a i vodstvo Kluba postigli su sporazum o mogućim zamjenama igrača dok su KHL Mladost i KHL Zagreb u dogovoru s Hrvatskim savezom hokeja na ledu pristali Medveščaku posuditi igrače kako bi se formirala nova momčad.

Mrežu Medvjeda večeras će čuvati Vilim Rosandić I Vito Nikolić.

U dresu Medveščaka večeras će protiv Znojma zaigrati Mitja Robar, Mark Čepon, Jačmenjak, Tadić, Vedlin, Kegalj, Svensson, Zanoški, Miličić, Šimšić, Janković (ozljeda), Luka Jarčov, Fičur, Mikulić, Buković, Jarčov, Miron Mirić, Kriksic.

Još uvijek nije poznat status Brinea i Puzića te još uvijek u ovome trenutku nije odobrena mogućnost igranja  za Novaka, Srketića, Filipeca i Štimac-Rojtinića.

Slijedom dogovora EBEL lige i Medveščaka na rosteru Medvjeda u idućim utakmicama naći će se i Novak, Srketič, Filipec, Štimac Rojtinić, Blagus, Brenčun, Jazbec, Senzel, Sertić, Pleško, Burazin, Paulović, Bublić i Vuglač.

Klub su zbog nastale situacije, odnosno iz razloga što zbog otkazivanja najavljenog sponzora ne bi mogao poštovati potpisane Ugovore, napustili: Lisutin, Kudelka, Sauve, Deutsch, Aviani, Armstrong, Sylvestre, Mauldin i Lemtjugov.

Još uvijek nije poznat status Hardyja, Lehtonena i Oldena", priopćili su iz Medveščaka.

U ovakvoj postavi Medveščak nije imao što tražiti protiv momčadi Znojma. Česi su pobijedili sa 7:1, a jedini pogodak za 'Medvjede' postigao je Svensson, jedini igrač koji nije Hrvat ili Slovenac, a koji je igrao za Medveščak na ovoj utakmici.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Medveščak

Ostale Vijesti