Medveščak produžio ugovore s dva važna igrača

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 24.07.18. | 14:49

Polako se slaže momčad za novu sezonu.

Medveščak nastavlja s popunjavanjem svojeg rostera za iduću sezonu u kojoj se nastavlja natjecati u srednje europskom EBEL prvenstvu.  Svoju vjernost zagrebačkom klubu produžili su i braniči Adam Deutsch i Mark Čepon.

„Sretni smo što se Adam i Mark vraćaju. Od Adama očekujemo velike stvari budući je počeo igrati izvrstan hokej prije svoje ozljede. Sada se potpuno oporavio i spreman je na veliki povratak i uspjeh. Vjerujemo kako se i Mark u momčad vraća pun samopouzdanja kako bi nastavio svoj napredak uspješno započet prošle sezone. On je jak i velik igrač i željeli bismo da se ove sezone istakne svojom igrom i zalaganjem za momčad“, komentirao je povratak dvojice igrača sportski direktor Aaron Fox.

Švedski branič Adam Deutsch zagrebačkim Medvjedima pridružio se 2014. godine u posljednjoj klupskoj sezoni u KHL prvenstvu. Svoju cijelu karijeru do dolaska u Medveščak bio je vjeran švedskom Brynas IF-u u koji se nakratko vratio nakon Medveščaka u sezoni 2015./2016.. Medveščaku se ponovno pridružio u jesen 2016. nakon što se klub vratio u srednje europski EBEL. Prošle sezone za Medveščak je odigrao 33 utakmice i postigao 8 bodova, ostvarivši dva gola i šest asistencija.

Jednako poput Deutscha niti slovenski branič hrvatskih korijena Mark Čepon nije puno „lutao“ među klubovima u svojoj mladosti. Profesionalnu karijeru započeo je u ljubljanskoj Olimpiji. Nakon osvajanja juniorskog EBEL-a 2014. godine s Olimpijom, mladi branič se odlučio na promjenu sredine prešavši u Red Bull iz Salzburga gdje je igrao za drugu momčad i salzburške juniore u EBYSL-u. Prošle godine došao je u Medveščak kako bi igrao u EBEL-u odigravši 59 utakmica uz četiri ostvarena boda. Zaigrao je i za Medveščakovu M2 momčad s kojom je osvojio IntHL prvenstvo odigravši 9 utakmica uz ostvarenih 15 bodova!

Obojica braniča momčadi Medveščaka na pripremama za novu EBEL sezonu pridružit će se u drugom tjednu kolovoza u Zagrebu.

(foto: Pixsell)
 

 


Tagovi

Medveščak

Ostale Vijesti