Déjà vu: Uhićen Jon Jones

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 26.03.20. | 19:40

Ovo više i nije udarna vijest.

Najvrijedniji eksponat UFC-a, ali i najproblematičniji član elitne svjetske borilačke organizacije - Jon Jones - ponovno je uhićen. Nije to situacija koja je novost za Jonsea, no ipak smo se nadali da će, poučen prethodnim iskustvima, nešto naučiti i obuzdati svoj problematičan karakter. 

Jones je uhićen u Albequerqeu nakon što je u alkoholiziranom stanju vozio automobil, a kao da to nije dovoljno da ga policijski službenici zaustave, Jones je posjedovao i pištolj za koji nije imao dozvolu. Incident se dogodio jedan sat poslije ponoći, a u postaji je zadržan do jutra. U međuvremenu je za njega plaćena jamčevina te je Jones pušten na slobodu. 

 

 

Podsjetimo, Jones se u oktogon vratio u veljači pobjedom protiv Dominicka Reyesa nakon pet rundi. Bila je to još jedna u nizu uspješnih obrana naslova u poluteškoj kategoriji, a prethodnu je borbu imao u srpnju. Tada je, također sudačkom odlukom, pobijedio Thiaga Santosa. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU,

(foto: Reuters)


Tagovi

Jon JonesUFCborilački sportovi

Ostale Vijesti