White otkrio gdje je Otok borbi i potvrdio datum za Cormier - Miočić 3

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 09.06.20. | 18:12

Već je najavio četiri događaja za srpanj na "Fight Islandu", a nije isključeno da će se na njemu u kolovozu zbiti trilogijska borba Stipe Miočića i Daniela Cormiera.

Najpoznatija promocija mješovite borbe u svijetu UFC prva je vratila sportaše na borilišta krenuvši još prije mjesec dana s organizacijom sportskih događaja u SAD-u usred pandemije, a u srpnju Dana White i društvo planiraju postati jedna od prvih sportskih priredaba trenutačno u svijetu pred gledateljima.

Zato je prije par mjeseci pokrenuo ambiciozan projekt „Otoka borbi“ na kojem će se u srpnju održavati UFC-ove priredbe pred gledateljima u strogo kontroliranim epidemiološkim uvjetima, a sve to kako bi se gledatelji vratili uz ring.

Tjednima se nagađalo po američkim medijima gdje će famozni otok biti, a Dana White, kako je i najavio, danas je otkrio njegovu lokaciju. Riječ je o otoku Yas u Abu Dhabiju, glavnom gradu UAE-a, a prvi čovjek UFC-a za srpanj je najavio već četiri eventa, prvi će biti već 11. srpnja, drugi 15., treći 18., a četvrti 25...

Otok Yas jedno je od najpopularnijih turističkih odredišta u svijetu, a na njemu se nalazi i Yas Marina Circuit na kojem se od 2009. godine vozi Grand Prix Formule 1. Od sljedećeg mjeseca identična lokacija bit će dom nekima od najspektakularnijih borbi koje UFC sprema za ovo ljeto.

Nije isključeno ni da se na njemu odvije trilogijska borba Stipe Miočića i Daniela Cormiera za pojas u teškoj kategoriji, jer je ESPN-ov novinar Ariel Helwani potvrdio Whiteove riječi kako će se dugo iščekivani okršaj održati 15. kolovoza...

(foto: Reuters)

 

 


Tagovi

Dana WhiteUFCMMAborilački sportoviUFC Abu Dhabi

Ostale Vijesti