Costa: „Adesanya je smeće“, Jon Bones Jones: „Doslovno bih ti otkinuo ruku“ (FOTO, VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 30.09.20. | 08:23

Ne prestaju snažne reakcije na prvaka srednje kategorije. Na ne njegovu izvedbu, nego na sve prije i poslije borbe što je napravio.

Krenimo redom.

Prvo je Adesanyja tjednima prije borbe prozivao svojeg protivnika, nazivao ga Rickyjem Martinom s lošijim košuljama i pričao o tome kako je sigurno koristio nedozvoljene supstance u izgradnji svoje 'fizikalije'. Dobro, 'trash talk' nije ništa novo, ali sve ono što je Adesanyja napravio poslije borbe ne priliči nikome u ringu, pogotovo ne šampionu i 'vlasniku' divizije.

Prvo je odvratnom gestom 'zajahao' Costu nakon što je sudac označio kraj borbe, zatim je Dani Whiteu dijelio poslovne savjete i miješao se u stvari koje ga se apsolutno ni u kojem slučaju ne dotiču, prozivao medije da zbog njih ima 'bad boy' status, da bi za kraj bespotrebno rugao Costi i nastavio svoj obračun s Jon Bones Jonesom.

Naravno, ni spomenuti dvojac nije ostao dužan, Costa je napisao kako je Adesanyja ljudsko smeće i da zahtjeva od Dana Whitea da organizira revanš, dok je Jones napisao kako si Novozelanđanin/Nigerijac pumpa ime koristeći njegovo.

JBJ ustvrdio je kako trenutno trenira za kategoriju više, dodao je da ukoliko bi se sada borili da bi mu doslovno otkinuo ruku, ali sve to ne brine previše Isralea koji nastavlja po svom bez imalo respekta i bez imalo ukusa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(foto: Action images)

 


Tagovi

UFCDana White

Ostale Vijesti