Foto: Gabi Juan (EJU)
Foto: Gabi Juan (EJU)

Barbara Matić primljena u sjedištu Međunarodnog olimpijskog odbora u Lausannei

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 09.02.24. | 12:24

Šest aktivnih sudionika, redom olimpijaca, ovjekovječili su se na tzv. Zidu olimpijaca u sjedištu MOO-a, primili diplome MOO-a i dali detaljne intervjue za Olympic Channel

Dvostruka svjetska prvakinja u džudu i olimpijka Barbara Matić (Rio de Janeiro 2016, Tokyo 2020) primljena je u sjedište Međunarodnog olimpijskog odbora (IOC) u Laussanei, te je tom prigodom potpisala Zid olimpijaca.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Ekskluzivno izaslanstvo europskih džudaša posjetilo je u četvrtak poslijepodne Međunarodni olimpijski odbor. Pozvano je šest visoko odlikovanih džudaša, među kojima je bila i 29-godišnja Splićanka. Uz nju su nazočili dvostruki olimpijski prvak Lukas Krpalek (Češka/+100), svjetski prvaci Francisco Garrigos (Špa/-60), Nils Stump (Švicarska/-73), osvajačica srebra s OI u Tokiju Michaela Polleres (Austrija/-70kg) te doprvakinja svijeta Alice Bellnadi (Italija/-78).

“Zaista je impresivno biti ovdje u Laussanei, u sjedištu Međunarodnog olimpijskog odbora, doslovno vas trnci prolaze kroz tijelo i onda još kao ‘šlag na kraj’, potpis na zidu slavnih. Jednostavno neopisiv osjećaj, iznimno sam presretna i zahvalna na ovoj prilici. Iskustvo za pamćenje dolaskom u MOO-u, pogotovo u olimpijskoj godini“, kazala je Matić.

Foto: Gabi Juan (EJU)Foto: Gabi Juan (EJU)

Šest aktivnih sudionika, redom olimpijaca, ovjekovječili su se na tzv. Zidu olimpijaca u sjedištu MOO-a, primili diplome MOO-a i dali detaljne intervjue za Olympic Channel.

Želimo vam puno uspjeha na Ljetnim igrama u Parizu i čast nam je predstaviti vam sjedište našeg ureda. Posjeti poput vašeg šlag su na torti za naših 800 zaposlenika kada su u pitanju pripreme za sljedeće Igre”, istaknuo je direktor komunikacija MOO-a Christian Klaue. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Barbara MatićjudoHrvatski judo savez

Ostale Vijesti