REUTERS/Sergio Moraes
REUTERS/Sergio Moraes

Alcaraz izborio, ali ne rutinski, drugo kolo AO-a, peta nositeljica turnira je baš – Pegula

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 18.01.24. | 09:49

Prvi Grand Slam u godini i odmah iznenađenja…

Drugi tenisač svijeta i drugi nositelj prvog Grand slam turnira sezone Australian Opena, Španjolac Carlos Alcaraz ispustio je set u 2. kolu, ali je nakon tri i pol sata igre ipak pronašao put do 6-4, 6-7 (3), 6-3, 7-6 (3) pobjede protiv Talijana Lorenza Sonega.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Aktualni pobjednik Wimbledona Alcaraz u 3. kolu sastat će se s pobjednikom susreta između kvalifikanta Indijca Sumita Nagala i Kineza s pozivnicom Junchenga Shanga.

Prva tenisačica svijeta, Poljakinja Iga Swiatek trebala je tri seta i gotovo tri sata igre kako bi se plasirala u 3. kolo Australian Opena, ona je u dvoboju 2. kola teže od očekivanog svladala Amerikanku Danielle Collins sa 6-4, 3-6, 6-4.

Sljedeća suparnica Swiatek bit će Čehinja Linda Noskova koja je sa 6-3, 1-6, 6-4 nadigrala Amerikanku McCartney Kessler.

Iznenađenje je priredila Francuskinja Clara Burel koja je s uvjerljivih 6-4, 6-2 izbacila petu nositeljicu Amerikanku Jessicu Pegulu.

U konkurenciji tenisača do 3. kola na jedvite je jade stigao šesti nositelj Nijemac Alexander Zverev koji je nadoknadio zaostatak od 1-2 u setovima protiv 163. igrača svijeta Slovaka Lukaša Kleina te prošao dalje tek nakon "tie-breaka" petog seta sa 7-5, 3-6, 4-6, 7-6 (5), 7-6 (7).

Zverev će u 3. kolu za suparnika imati Amerikanca Alexa Michelsena koji je izbacio Čeha Jirija Lehečku sa 4-6, 6-3, 6-4, 6-4.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Carlos AlcarazJessica PegulaAustralian Open

Ostale Vijesti