Zvijezda HNL-a najtraženija na Transfermarktu, u leđa mu gledaju Sancho i Fernandes

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 29.07.20. | 09:10

Sve su glasnije priče o transferu, koji ruši rekorde.

Mirko Marić gotovo sigurno napušta Osijek ovoga ljeta, već neko vrijeme se piše o mogućim klubovima, a jedno ime se ponavlja češće nego ostala.

Riječ je o škotskom velikanu Glasgow Rangersima, koji ima solidnu suradnju s klubom s Drave, a navodno u Mariću vide idealnu zamjenu za Alfreda Moralesa, koji seli u francuski Lille za 20 milijuna eura.

Maštu navijača Rangersa je dodatno zapalio video koji je objavljen na društvenim mrežama. Na njemu je snimka sa Ibroxa  koja je doduše snimana iz daleka i nije potpuno jasna. No, simpatizeri su uvjereni da su na njoj Borna Barišić, Mirko Marić i nekolicina ljudi iz Rangersa, koji napadaču Osijeka pokazuju stadion.

 

 

Navijači Rangersa su totalno poludjeli za napadačem iz HNL i to toliko da je Marić postao najtraženiji igrač na britanskoj verziji Transfermarkta. Iza sebe je ostavio i ponajveća imena svjetskog nogometa poput Jadona Sancha, Bruna Fernandesa, Havertza i ostalih.

Ukoliko bi došlo do ovog transfera, Marić bi zasigurno postavio rekord što se tiče izlaznih transfera iz Gradskog vrta. Trenutni rekorder je Boško Šutalo koji je otišao u Atalantu za 5 milijuna eura uz bonuse, a spekulira se kako bi Marić mogao koštati i koji milijun više. Iza Šutala su Jurica Vranješ koji je otišao u Bayer Leverkusen za 3 milijuna eura, Haris Hajradinović koji je za 2,5 milijuna eura otišao u Kasimpašu i Borna Barišić kojeg je kupio upravo Rangers za 2,45 milijuna eura. 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Marko Lukunic/Pixsell)

 


Tagovi

Glasgow RangersBruno FernandesJadon SanchoMirko Marić

Ostale Vijesti