Zvijezda Bayerna kažnjena zbog dolaska na trening u krivom automobilu

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 17.04.20. | 09:13

Zarađuju milijune, a nisu se u stanju držati jednostavnih naputaka?

Opće je poznato da je Audi jedan od generalnih sponzora najvećeg njemačkog kluba Bayerna iz Münchena, uz Deutsche Telekom, Adidas i Allianz.

Iz tog je razloga sportski direktor i legenda kluba kao i ona bosanskogercegovačkog nogometa, Hasan Salihamidžić, već upozorio igrače u siječnju da će biti kažnjeni s 50 tisuća eura ako dolaze u klupski kompleks ili na stadion u bilo kojim prometalima osim onih iz Volkswagen grupe (VW, Audi, Porsche, Bentley,... pretpostavljamo kako ih Škode ne zanimaju).

No 23-godišnjem Kingsleyu Comanu to upozorenje nije bilo dovoljno te se pojavio na treningu u luksuznom sportskom McLarenu. Rečeno-učinjeno, te će francuski krilni napadač biti kažnjen, prenosi Bild. Ljudi iz Audija su otvoreno dali do znanja da nisu sretni ovim potezom, a igrač se ovom prilikom ispričao:

„Htio bih uputiti svoje isprike klubu i Audiju zbog dolaska na trening u drugom automobilu. Razlog tome je što je na mojem Audiju bio oštećen retrovizor. Ipak, pogriješio sam i to mi je jasno.“

U prošlosti su mnogi nogometaši imali sličnih problema radi nepoštivanja ugovora, odnosno nenošenja brendova sponzora, poput Matthiasa Sammera ili Marija Götzea.

 

 

(foto: Reuters)

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

 

 


Tagovi

Kingsley ComanHasan SalihamidžićBayernBundesliga

Ostale Vijesti