REUTERS/Pablo Morano
REUTERS/Pablo Morano

Žuta podmornica nadigrala bavarski stroj: Villarreal priredio iznenađenje na Ceramici (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 06.04.22. | 22:37

Da je bilo sreće, rezultat je mogao biti i veći...

Iznenađenja su itekako moguća. Primjerice danas je sve bilo u znaku Bavaraca koji su slovili za velike favorite u utakmici protiv Villarreala. Malo tko je vjeroovao da će se Žuta Podmornica Unaija Emeryja dobro provesti na svom terenu protiv njemačkog prvaka kojeg vodi pragmatični Julian Nagelsmann. Na kraju se ispostavilo da je Villrreal kudikamo opasniji. Letargični Bayern se nije najbolje proveo protiv nabrijanih domaćina. Konačni rezultat 1:0

Na prvi gol smo čekali svega sedam minuta. Kako će se pokazati kroz cijelu utakmicu, Neuer danas nije bio na razini, no njegov kiks je ostao uglavnom bez naplate, jer Moreno nije bio precizan. Zato je bio precizan Danjuma. Imali su žuti dresovi i malo sreće, Danjuma je poput flipera skrenuo loptu u drugi smjer kada se Neuer već bacio.

Ipak, trenutak utakmice koji je mogao napraviti senzaciju tjedna, ostao je poništen zbog minijaturnog zaleđa. Prava šteta što je gol Francisa Coquelina ostao nepriznat zbog zaleđa. Premda je vjerojatno htio ubaciti loptu u peterac, ovakav gol bi definitivno ostao repriziran do kraja sezone.

S minimalnih 1:0 smo otišli na poluveijeme. Iako je danas bavarski gigant imao na raspolaganju povratnika Daviesa, odsječeni Lwandowski i Muller učinili su Bayern jalovom ekipom. U drugom dijelu smo ostali bez promjene rezultata ali je zato u nekoliko navrata u nevjerici gledali reakcije inače izuzetno pouzdanog Neuera. Premda Villarreal nosi pobjedu u Munchen, Moreno nakon ovakvih promašaja neće mirno spavati.

Prvo je promašio gotovo pa prazna vrata u 61.minuti...

A potom i nesretna stativa...

Do kraja utakmice potpuna dominacija Bayerna koji je svim silama tražio pogodak, ali do njega nije stigao. Bavarci su ostali dužni svojim navijačima, odluka o polufinalistu će pasti već idućeg tjedna, u utorak. Allianz Arena će biti krcata, gol u gostima ne vrijedi.

Liga prvaka, 1/4 finale

Benfica - Liverpool 1:3

Manchester City - Atletico Madrid 1:0

Villarreal - Bayern 1:0

Chelsea - Real Madid 1:3



Tagovi

VillarrealBayernLiga prvaka

Ostale Vijesti