„Znam da sam igrač Chelseaja, ali ja sanjam samo dres Milana“

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 27.03.20. | 07:41

Na ovaj način će sigurno postati miljenik navijača.

Ipak, Tiemoué Bakayoko nikako se nije uspio nametnuti pa je tako od ogromnog pojačanja ubrzo postao još veće razočaranje. Prošlu sezonu proveo je na posudbi u Milanu gdje je na trenutke pružao i više nego solidne partije, ali se ipak nije uspio izboriti da Rossonerri otkupe njegov ugovor.

U ljeto 2019. godine Plavci su ga odlučili poslati na novu posudbu, a ovoga puta uputili su ga put Monaca odakle je i stigao u Chelsea 2017. godine. Iako je igrao dobro, ovog ljeta pojavila se opcija zvana Milan.

Francuski veznjak tada je izjavio kako je on zna da je pod ugovorom Chelsea, ali kako on samo i isključivo sanja dres Milana.

Kako se povratak u redove talijanskog velikana nije uspio realizirati ove zime, Bakayoko je bez imalo srama i problema od toga što će na sve reći čelnici Chelsea ponovno zavapio da je njegova želja da se vrati u Milan, a svojem agentu „naredio“ je da taj prelazak dogovori već ovog ljeta.

Talijanski Calciomercato javlja kako je glavni razlog zašto se Bakayoko nije vratio u Milan taj što duo Boban – Maldini nije uspio prodati Francka Kessieja koji je navodno bio blizu odlaska La Ligu.

Bilo kako bilo, talijanski mediji javljaju kako bi se ovaj transfer mogao realizirati ovog ljeta budući da Bakayoko nije u nekim bitnijim planovima Franka Lamparda koji od svojih središnjih veznaka traži neke drugačije odlike kakve francuski reprezentativac s podrijetlom iz Obale Slonovače ipak „nema u sebi“.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)


Tagovi

Tiemoue Bakayoko

Ostale Vijesti