Action Images
Action Images

Zbunjeni dostavljač pizze ušetao na stadion usred utakmice Moldea i Hoffenheima (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 19.02.21. | 10:38

Dok su Gaćinoviću pružali pomoć, u kadru se pojavio čovjek s dvije pizze i bocom Cole u rukama.

Jučerašnja utakmica Moldea i Hoffenheima (3:3) u prvom susretu šesnaestine finala Europa lige bila je dovoljno zanimljiva sama po sebi, međutim bizaran detalj s tog susreta jutros se prepričava više nego bilo koji od šest golova koji su sinoć pali.

Naime, u 20. minuti Hoffeov Mijat Gaćinović srušio se na tlo i morala mu je biti pružena pomoć, a dok je sutkinja Stephanie Frappart nadgledala rad liječničke službe gostujuće momčadi, iza njezinog ramena pojavila se neobična pojava.

Ne tako neobična u svakodnevnom životu, ali nesvakidašnja za nogometnu utakmicu jer je kamera u tom trenutku uhvatila zbunjenog mladića s dvije pizze i bocom Coca Cole u rukama.

Izašao je na stadion pun samopouzdanja, međutim kad je osjetio svjetla reflektora i kad je shvatio što je učinio, pogledao je ustranu kao da govori „ups, zajebo sam.“

Još se ne zna što je tamo radio, je li netko iz švedske ili njemačke momčadi naručio dostavu ili je samo krivo skrenuo, ali internet se jutros jako dobro zabavlja s urnebesnom snimkom.



Tagovi

Molde

Ostale Vijesti