Nel Pavletic/PIXSELL
Nel Pavletic/PIXSELL

Žaper protiv Rijeke prošao put od tragičara do junaka pa poručio: “Bili smo bolji, ali dobar je i bod"

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 02.04.23. | 19:53

Kapetan Osijeka je pogotkom u 94. minuti Bijelo-plavima osigurao bod u samoj završnici derbija kola na Rujevici

Nogometaši Osijeka su u infarktnoj završnici uspjeli doći do remija na gostovanju kod Rijeke. Domaćina je u vodstvo doveo Frigan s bijele točke, dok je za goste precizan bio kapetan Žaper u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Žaper je skrivio jedanaesterac iz kojeg je Rijeka stigla do vodstva, ali se kapetan na kraju stigao iskupiti te je u sat vremena prošao put od tragičara do junaka.

Poslije utakmice kapetan Osijeka i strijelac jedinog pogotka Bijelo-plavih je poručio sljedeće:

“Iskreno mislim da smo bili bolji. Skrivio sam jedanaesterac, odnosno pogodila me ta lopta u ruku s tim da sam ranije pogriješio, a iako smo primili taj pogodak nekako mislim da smo cijelu utakmicu htjeli okrenut rezultat i doći do pobjede. Nažalost, nismo uspjeli doći do tri boda, ali dobar je i bod.”

Osijek možda nije došao do pobjede, ali su u svi u klubu zadovoljni prikazanom igrom. Uostalom, trener Perković je rekao kako je ovo bila najbolja utakmica Osijeka u drugom dijelu sezone.

“Slažem se. Mislim da se sada i vide neke stvari koje smo uvježbavali s novim trenerom, vjerujem da će nas i rezultat popratit te da ćemo se izvući iz situacije u kojoj se nalazimo.”

Utakmica je bila iznimno kvalitetna, obje su momčadi imale svoje prilike, s tim da se ne pamti kad su Bijelo-plavi na jednoj utakmici stvorili ovakav broj sjajnih prigoda…

“Istina, s tim da treba reći da je i Rijeka imala neke polušanse, odnosno šanse. Mislim da smo mi danas bili bliži pobjedi…”

Žaper je prošao put od tragičara do junaka, prvo je skrivio jedanaestereac, a onda poentirao u sudačkoj nadoknadi za izjedančenje.

“Jako mi je drago zbog pogotka, nadam se da sam se barem malo iskupio. Vjerujem se da će ova utakmica biti svojevrsna prekretnica za nas.”



Tagovi

HNLHrvatska nogometna ligaMihael ŽaperOsijekNK Osijek

Ostale Vijesti