Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Zajec: „Ako Dinamo dođe do finala, utakmica će se odigrati u Češkoj“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 14.03.24. | 09:08

Predsjednik Dinama otkrio je jednu stvar koja je zanimala mnoge navijače zagrebačkog kluba.

Nogometaše Dinama ovog četvrtka očekuje 'pakao' na Toumbi gdje će odigrati drugu utakmicu osmine finala Konferencijske lige protiv PAOK-a. Plavi su u prvom ogledu slavili s 2-0 pa su tako veliki favoriti da u konačnici izbore prolazak u daljnju fazu natjecanja, ali Sergej Jakirović svakako je svjestan da njegovoj momčadi danas neće biti nimalo lako u Grčkoj.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Na utakmici u Solunu bit će i Velimir Zajec, čovjek koji je bio prva poveznica hrvatskog i grčkog nogometa, a zanimljivo je kako je novopečeni predsjednik Dinama u razgovoru za grčku televiziju ERT3 otkrio jednu stvar koja je zanimala mnoge navijače Dinama.

Naime, finale Konferencijske lige odigrat će se na OPAP Areni, odnosno domu AEK-a, ali u slučaju da Dinamo dogura do tamo, zbog sigurnosnih razloga će grad i stadion domaćin biti promijenjeni.

„Nadam se da možemo doći do finala. Ako se to dogodi, bit će vrlo teško to tamo organizirati pa će se finale igrati u Češkoj“, rekao je Velimir Zajec, no ne možemo ne primijetiti da je možda pomiješao Češku i Poljsku, jer kako smo već pusali, s obzirom da je finale KL 2025. dobio Wroclaw, moguće je da Uefa zamijeni domaćinstva ako će biti potrebno. Kako bilo, na dugom je sve to štapu, sad je bitno da novi Dinamov predsjednik vjeruje da će njegova momčad obraniti prednost iz prve utakmice.

„Odigrali smo jako dobru prvu utakmicu, imamo prednost i vjerujem da ćemo prednost i sačuvati. Bit će to lijepa utakmica.“ (G)



Tagovi

Velimir ZajecDinamo ZagrebGNK DinamoKonferencijska liga

Ostale Vijesti