Zadnje kolo u Nikaragvi

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 18.04.20. | 10:20

Ča će mi Copacabana, Acapulco i Madriz...

U predzadnjem kolu regularnog dijela smo dobili odgovor na pitanje tko će s prve pozicije u borbu za finale. To će biti momčad Manague, koja je pregazila Jalapu, postigavši šest golova pa već od danas može razmišljati o protivniku u završnici.

Već nakon 45. minuta bilo je jasno da će aktualni prvak upisati pobjedu. Espinoza, Fernandez i Quinto su momčadi iz nikaragvanske prijestolnice omogućili šetnju u drugom poluvremenu, a Fernandez s još dva i Gallego su samo dovršili posao protiv nemoćnog gosta za koga je Lopez u 88. minuti postigao počasni gol.

U najvažnijoj utakmici kola koje je odlučivala o drugom mjestu Esteli i Diriangen su izašli s praznim puškama te tako prolongirali odluku o sigurnom polufinalistu za zadnje kolo.

U borbu za polufinale se umiješao Ferretti, koji je na svom stadionu pomeo Sabanas i tako kolo prije kraja s četvrtom pobjedom u nizu došao do četvrtog mjesta sa samo dva boda zaostatka za Estelijem i Diriangenom.

Juventus je porazom od slabašnog Deportiva kolo prije kraja zakomplicirao svoju poziciju u doigravanju. U posljednjoj utakmici dana  Real Madriz svladao je Chinadegu s 2:0 te ih tako udaljio od željenog šestog mjesta.

Danas se sastaju sljedeći parovi:

NOGOMETNI TIP 23:00 MANAGUA – FERRETTI

NOGOMETNI TIP  23:00 SABANAS – JUVENTUS MANAGUA

NOGOMETNI TIP 23:00 CHINANDEGA – DEP. OCOTAL

NOGOMETNI TIP 23:00 DIRIANGEN - REAL MADRIZ

NOGOMETNI TIP 23:00 MUNICIPAL JALAPA - REAL ESTELI

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

Nikaragva

Ostale Vijesti