Vrijeme za rastanak: Solskjaer se rješava suvišne zvijezde i vraća je natrag u London

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 07.04.20. | 08:03

U pregovorima je ključna figura i jedan porijekom Hrvat i ugledni menadžer.

Kako javlja britanski The Sun, londonski West Ham otvara pregovore za dovođenje 31-godišnjeg Alexisa Sancheza iz Manchester Uniteda.

Inter, kako se navodi, nije zainteresiran da ga potpiše za stalno nakon što mu na ljeto istekne jednogodišnja posudba, a United bi se riješio igrača čija mu je plaća ogroman teret na budžet. Priliku iz dugog plana vrebaju ''Čekićari'', naravno, svjesni da će Čileanac biti primoran na puno skromnije financijske uvjete.

Neki su izvori lansirali na posljetku lažnu vijest o tome da Antonio Conte želi zadržati igrača koji je od njegovog dolaska na Giuseppe Meazzu samo jednom bio strijelcem. To se ipak neće dogoditi, a situacija u svijetu sporta koja će prijelazni rok pomaknuti i učiniti ga manje raskošnim pružit će priliku londonskom klubu da napravi dobar posao, odnosno potpiše igrača pod sebi prihvatljivim uvjetima.

Glasine su se izrodile nakon što je Sanchezov menadžer, inače ''naše gore list'' Fernando Felicevich, dobio poziv od predstavnika londonskog kluba u kojem su se raspitivali za igračevu trenutnu situaciju. Za sada nema konkretnijih informacija, no pretpostavlja se kako West Ham nije u stanju čak ni polovicu Sanchezove plaće iz Uniteda mečirati. Naime, Čileanac je zarađivao basnoslovnih 505 tisuća funti tjedno, a najbolje plaćeni igrač svlačionice Hammersa je Andrej Jarmolenko sa 115 tisuća tjedno.

Kako se navodi, u slučaju da i ovaj posao propadne, dvostruki osvajač Copa Americe mogao bi se vratiti na rodni kontinent i tamo potražiti daljnju profesionalnu sreću.

 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

Ole Gunnar SolskjaerFernando FelicevichAlexis SanchezManchester UnitedAntonio ConteInterWest Ham

Ostale Vijesti