Vraća li se Prosinečki na mjesto sreće? Danas bi mogao saznati svoj put

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 26.10.17. | 09:52

Hrvatski trener trenutno je bez posla.

Jedan od najvećih hrvatskih nogometaša Robert Prosinečki nedavno je završio svoje vođenje reprezentacije Azerbejdžana koju je preuzeo u prosincu 2014. godine. Nakon završenih kvalifikacija za SP u Rusiju, Prosinečkom je istekao ugovor s nogometnim savezom Azerbejdžana i trenutno je bez posla.

Međutim, Prosinečki danas leti u Baku kako bi razgovarao o - povratku na klubu Azera!

Postoje čvrste indicije da bi me večeras mogao dočekati novi ugovor. U Bakuu mi je zaista lijepo, grad je fantastičan, uvjeti za rad odlični, djeca pohađaju međunarodnu školu, osjećam da sam cijenjen. Puno smo napravili s reprezentacijom Azerbejdžana, više je nitko nema pravo podcjenjivati. Mđutim, nisam siguran može li ta reprezentacija zadovoljiti moje ambicije. Volio bih se iskušati u novim izazovima, tako da nemam čvrsto definirani stav“, rekao je Prosinečki za Sportske novosti.

Prosinečki je u trenerskoj karijeri bio pomoćnik Slavenu Biliću na klupi Hrvatske, a prije Azerbejdžana vodio je Crvenu Zvezdu i turski Kayserispor. Azerbejdžan je u gotovo tri godine vodio 21 utakmicu, upisao 5 pobjeda, 6 remija i 10 poraza. U kvalifikacijskoj grupi za SP 2018 završio je na petom mjestu iza Njemačke, Sjeverne Irske, Češke i Norveške, a ispred San Marina.  

(Foto: Action Images)


Tagovi

Robert Prosinečki

Ostale Vijesti