Villarreal izgubio od Sociedada i ostao bez Lige prvaka

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 13.07.20. | 21:33

Gosti su došli do mjesta koje vodi u Europu, ali su i obradovali Sevillu koja ovim rezultatom ide u Ligu prvaka.

Odigrane su dvije utakmice 36. kola španjolske La lige.

Villarreal je na svom terenu izgubio od Real Sociedada rezultatom 1:2 te tako ostao bez izgleda za plasman u Ligu prvaka.

U prvom poluvremenu smo gledali živu utakmicu sa šansama s jedne i druge strane, ali napadači nisu bili najkoncentriraniji pa se na odmor otišlo početnim rezultatom.

Nastavak je donio puno veći posjed lopte domaćina, ali su se mučili sa stvaranjem prilika. Gosti također nisu briljirali prema naprijed, ali su zato kaznili Villarreal iz kornera. Prvo je Odegaard ubacio iz kuta u 61. minuti, a Willian Jose najbolje skočio i probio golmana za 0:1.

Novi šok za domaćine dogodio se u 75. minuti, ovoga puta korner je izveo Oyarzabal i pogodio Llorentea, koji zabija za 0:2.

Tračak nade domaćinima vratio je Cazorla u 85. minuti, kad je s prizemnim udarcem s ruba kaznenog prostora matirao Moyu za 1:2.

Međutim, više od toga nisu mogli te su s porazom dva kola prije kraja ostali bez izgleda za plasman u Ligu prvaka, dok je Real Sociedad ovom pobjedom došao do sedmog mjesta, posljednjeg koje vodi u Europu.

U drugoj utakmici dana Alaves i Getafe su podijeli bodove rezultatom 0:0. Alaves je tako pobjegao Leganesu i mallorci na četiri boda, dok je Getafe propustio pobjeći Bilbao na gotovo nedostižnih pet bodova u borbi za Europsku ligu.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Alberto Gea/Reuters)

 

 


Ostale Vijesti