PABLO MORANO/Action Images
PABLO MORANO/Action Images

Villarreal i Valencia kao domaćini slavili protiv Granade i Cadiza

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 21.03.21. | 18:20

Dinamov protivnik u Europskoj ligi pobjedom je zaključio svoj posao ovog tjedna.

U španjolskoj La Ligi odigrano je zasad tri susreta, dok u kasnijem terminu igraju Atletico Madrid protiv Alavesa te Real Sociedad koji dočekuje Barcelonu.

Getafe je remizirao protiv Elchea na svom terenu, no ipak su zanimljiviji bili susreti španjolskih 'europejaca', Villarreala i Granade.

Dinamov protivnik u četvrtfinalu Europske lige kao domaćin je nadigrao Cadiz 2:1. Moreno je u 5. minuti bio strijelac iz kaznenog udarac, da bi u 67. asistirao Bacci za ugodnih 2:0, no Alex je u 69. zabio za konačnih 2:1 i time unio nemir u redove domaćina koji je ipak na Madrigalu uspio sačuvati prednost i uzeti tri boda.

Istim je rezultatom Valencia nadigrala još jednog španjolskog kluba koji će nastupiti u četvrtfinalu Europske lige, Granadu. Poveli su domaćini na svojoj Mestalli preko Wassa u 4. minuti, a vodstvo je poduplao Blanco u 66. Izgledno je da su se gosti ispuhali u 'gostima' kod Moldea u Mađarskoj ovog četvrtka te da su bili ispuhani - tek je Soldado u 90. minuti uspio ponešto taj poraz umanjiti, ali je to bilo više revijalnog karaktera.



Tagovi

VillarrealValenciaGranadaCadizLa Liga

Ostale Vijesti