VIDEO: Tako to rade lisci koji nisu za baciti!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 26.10.15. | 21:01

Bešiktaš je uvjerljivom 5:1 pobjedom nad Antalyasporom u devetom kolu turskog prvenstva povećao prednost na vrhu poretka.

Istanbulska je momčad uvjerljivo došla do sedme pobjede ove sezone i 22 boda u poretku turske Superlige, odnosno plus četiri u odnosu na drugoplasirane momčadi i rivale iz Istanbula - Galatasaray i Fenerbahče.

Junak uvjerljive pobjede i petarde bio je nekadašnji njemački reprezentativac Mario Gomez, koji je zabio dva pogotka i stigao do brojke osam u prvenstvu te je prvi strijelac turske lige. Ujedno nas je podsjetio na dane kada je tresao mreže protivnika dok je igrao u redovima Bayerna i to iz peterca. Prvi je zabio s gol linije glavom, iako bi lopta ionako završila tamo gdje treba i bez njegove reakcije. Drugi je neobranjivo pospremio u mrežu na asistenciju novopridošlog Becka iz Hoffenheima.  


Malenu nadu domaćinima da nekako mogu iznenaditi vodeću momčad lige dao je Samuel Eto'o u 21. minuti  kada je izjednačio na 1:1 topovskim udarcem. Bio je to sedmi pogodak Kamerunca.

Ali sreća nije dugo trajala jer je Gomez u 27. minuti vratio prednost gostima.

Turska Superliga, deveto kolo:

Antalyaspor - Bešiktaš 1:5 (Eto'o 21'/Uysal 14', Gomez 27', 63', Sahan 72', Tosun 89')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Super ligaBešiktašAntalyasporMario GomezSamuel Eto'o

Ostale Vijesti