REUTERS/Dado Ruvic
REUTERS/Dado Ruvic

VIDEO Prosinečki nastavio s pobjedama, Hoxha zaigrao u porazu Albanije

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 25.03.24. | 21:15

Jon Mersinaj iz Lokomotive ostao na klupi

Crna Gora koju vodi Robert Prosinečki nakon slavlja protiv Bjelorusije 2-0, pobijedila je u Antaliji i Sjevernu Makedoniju 1-0. Imali su Makedonci inicijativu, tri neugodna udarca s distance, koji su završili pokraj gola, a u završnici prvog poluvremena Crna Gora je povela, a strijelac je bio Jovetić.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U nastavku susreta Crna Gora je kontrolirala zbivanja na terenu, imala veći posjed lopte, nije dopuštala rivalu da se približi golu. Imala je Crna Gora još nekoliko poluprilika u kontranapadu, ali mreže su mirovale do kraja susreta. Crna Gora se priprema za natjecanje u B diviziji Lige nacija. Suparnici će biti Island, Wales i Turska, a do velikih iskušenja koja slijede izabranici Roberta Prosinečkog odigrat će još dvije pripremne utakmice, protiv Gruzije i Turske.

Video pogledajte OVDJE.

U pripremnom nogometnom dvoboju u Solni Švedska je s 1-0 svladala Albaniju, protivnika Hrvatske na skorašnjem Euru. Pobjednički pogodak postigao je igrač Royale Uniona Gustaf Nilsson u 62. minuti. Kod Albanije je Arben Hoxha ušao u igru od 77. minute, dok je Jon Mersinaj iz Lokomotive ostao na klupi. Albanci su prije tri dana poraženi u Parmi od Čilea s 3-0.

Video pogledajte OVDJE. (Hina/g)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Robert Prosinečkicrnogorska nogometna reprezentacijaAlbanska nogometna reprezentacijaArber HoxhaJon Mersinaj

Ostale Vijesti