Jonathan Moscrop/NEWSCOM
Jonathan Moscrop/NEWSCOM

VIDEO Odlični Vlašić dva puta asistirao u pobjedi Torina, Pašaliću posljednjih pola sata

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 04.12.23. | 22:28

El Grande Toro ovom pobjedom stigao je na bod zaostatka od Atalante koja nije slavila već četiri kola u nizu.

Nogometaši Torina zaključili su 14. kolo Serie A 3-0 domaćom pobjedom nad Atalantom čime su se osmoplasiranoj Božici približili na bod zaostatka. Odličnu partiju odigrao je Nikola Vlašić koji je u 22. minuti sjajno ušao u šesnaesterac gostiju i asistirao Duvanu Zapati kojem nije bio problem zabiti svojem bivšem klubu.

Asistenciju Vlašića možete pogledati OVDJE.

Drugi pogodak na utakmici Torino je zabio iz kaznenog udaraca. Giorgio Scalvini srušio je u svojem kaznenom prostoru Alessandra Buongiorna, a precizan iz kaznenog udarca bio je Antonio Sanabria za konačnih 2-0.

Pogodak Torina za 2-0 pogledajte OVDJE.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dvije minute kasnije u igru je ušao Mario Pašalić zamijenivši Charlesa De Ketelaerea, no do kraja utakmice nije uspio promijeniti tijek utakmice. Dapače, u petoj minuti sudačke nadoknade Torino je stigao do trećeg pogotka i to ponovno nakon 'osovine' Vlašić-Zapata. Hrvatski reprezentativac ponovno je probio lijevu stranu i dodao kolumbijskom koji iz nešto teže pozicije nego u 22. minuti poentira za konačni rezultat.

Drugu asistenciju Vlašića možete pogledati OVJDE.

Vlašić je na kraju bio najbolje ocijenjeni igrač utakmice po SofaScoreu s ocjenom 7.6. Osim asistencije, imao je jedan udarac na suparnički gol, dodavao je s točnošću od 87 posto, a osvojio je tri od osam duela.



Tagovi

Serie ATorinoAtalantaMario PašalićNikola VlašićIvan Jurić

Ostale Vijesti