VIDEO: Mladi hrvatski reprezentativac briljira u portugalskoj prvoj ligi!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 15.03.17. | 17:46

Filip Krovinović probio u se u prvu ekipu portugalskog Rio Avea, a to vraća sjajnim partijama!

Filip Krovinović, bivši igrač Zagreba i hrvatski mladi reprezentativac za kojeg se nedavno špekuliralo da će krenuti put Gradskog vrta, kao veliko pojačanje Osijeka u veznom redu, briljira u portugalskom Rio Aveu!

Dvadesetjednogodišnji veznjak je u posljednjih mjesec dana čak četiri puta zaradio titulu igrača utakmice, a prozvan je i igračem siječnja u portugalskom prvoligašu. Ove je sezone zavrijedio značajniju ulogu u dresu Rio Avea, sa 25 nastupa u kojima je postigao dva pogotka, po jedan Nacionalu i Estorilu. Tom je učinku pridodao i asistenciju, u pobjedi 3:2 minulog vikenda protiv Moreirensea, kada je asistirao za vodeći pogodak Gil Diasa u 28. minuti.

Također, Krovinovićev pogodak Nacionalu u prosincu prošle godine proglašen je golom godine po izboru navijača Rio Avea, što je samo još jedno u nizu priznanja koje je naš mladi veznjak pokupio ove sezone. Podsjetimo, Krovinović je u ljeto 2015. godine prešao iz redova NK Zagreba u Rio Ave za 700 tisuća eura, što je tada bio preveliki financijski zalogaj za splitski Hajduk, koji je također bio vrlo zainteresiran. Krovinović također ima i sedam nastupa za mladu hrvatsku reprezentaciju.

Što reći osim, svaka čast!

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Filip Krovinović

Ostale Vijesti