REUTERS/Stephanie Lecocq
REUTERS/Stephanie Lecocq

VIDEO Mbappé: "Ovog puta neću čekati s odlukom oko nastavka karijere, ali nisam još ništa odlučio"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 04.01.24. | 09:44

Krilni igrač i dalje ne otkriva prelazi li u Real

Još uvijek nije poznato gdje će Kylian Mbappe igrati naredne sezone. Dosuše, to samo formalno nije poznato, budući da je poprilično izvjesno kako će već narednog ljeta pretrčati u redove madridskog Reala. Novinari su nakon pobjede 2-0 PSG-a nad Toulouseom u Superkupu (zabio je upravo Mbappe te Lee Kang-in) francuskog krilnog igrača upitali o njegovoj klupskoj sudbini, pa iako mu ugovor istječe ovog ljeta, 25-godišnjak je i dalje zakopčan do grla oko svoje budućnosti.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Golove s te utakmice pogledajte OVDJE (Arena Sport)

„Jako, jako sam motiviran ove sezone. I to je važno. Moramo osvajati titule. Nisam donio nikakvu odluku oko nastavka karijere. Imam dogovor s predsjednikom na ljeto, a uspjeli smo prošlog ljeta zaštititi sve strane i klub vezano za moju odluku i to je najvažnije“.

A kako se ne bi ponovila situacija od proteklog ljeta, PSG je navodno zaprijetio Mbappeu da mora potpisati novi ugovor uoči početka ove sezone, a navodno je igrač odbio to napraviti i tako je propustio unovčiti bonus od sto milijuna eura bonusa.

Na pitanje hoće li ponovno donijeti kasnu odluku i ovog puta, Mbappe je odgovorio:

„Tada nisam znao što će biti do svibnja. Ako sada znam što želim, nema potrebe čekati. To ne bi imalo smisla. Ali kao što sam rekao, najvažnije su titule. O mojem statusu u klubu se ne govori, tu nema previše interesa“, podvukao je najbolji igrač Parižana.


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Kylian MbappéPSGReal Madrid

Ostale Vijesti