Reuters/Andrew Couldridge
Reuters/Andrew Couldridge

VIDEO Golijada na Selhurst Parku pripala Crystal Palaceu

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 29.04.23. | 16:21

Veliki udarac za ambicije West Hama

U prvom subotnjem susretu 34. kola engleske Premier lige nogometaši Crystal Palacea su na domaćem terenu svladali West Ham 4-3.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

S ova tri boda Crystal Palace se pomaknuo na 11. mjesto ljestvice te je preskočio Chelsea, dok je West Ham i dalje blizu opasne zone, na 15. mjestu.

Gosti su poveli već u devetoj minuti, a domaću mrežu je naciljao češki nogometaš Souček. No, Crystal Palace time nije bio ni najmanje uzdrman. Od 15. do 30. minute dogodila su se čak tri domaća pogotka, a strijelci su bili Ayew, Zaha i Schlupp.

Potom je uslijedio ritam po pogodak na svakoj strani. West Ham je smanjio na 2-3 u 35. minuti kada je strijelac bio Antonio. Domaćin se vratio na dva gola prednosti nakon što je Eze realizirao jedanaesterac u 66., dok je u 72. Aguerd smanjio na 3-4. Zanimljivost je ta da su gosti sva tri pogotka postigli nakon izvođenih kornera.

S obzirom da je West Hamu svaki bod krucijalan u borbi ne bi li i dalje ostao u Premier ligi, do kraja su se očekivali naleti gostujućeg sastava koji se nisu dogodili. (Hina)

Golove pogledajte OVDJE (Prava na prijenos Premier lige ima Arena Sport).



Tagovi

Premier ligaCrystal PalaceWest Ham

Ostale Vijesti