Reuters
Reuters

VIDEO Biukov LAFC razbio Kreilachov Real Salt Lake, poznati svi četvrtfinalisti Leagues Cupa

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 09.08.23. | 07:25

Među osam najboljih nalazi se šest američkih i dva meksička kluba.

U noći s utorka na srijedu odigrano je posljednjih pet utakmica osmine finala Leagues Cupa, natjecanja klubova iz MLS-a i MX-a, a nama najzanimljiviji odigrao se na BMO Stadiounu u Los Angelesu u kojem je istoimeni domaćin s čak 4-0 pobjedom izbacio Real Salt Lake za kojeg Damir Kreilach nije ulazio u igru. Nakon relativno izjednačenog prvog dijela, Los Angeles je odigrao furiozno drugo poluvrijeme, posebno period od 52. do 62. minute kada su zabili tri pogotka i praktički riješili pitanje pobjednika. Apsolutni junak Biukove momčadi bio je Denis Bouanga koji je zabio prva dva gola za svoju momčad, a onda je i asistirao Nathanu Ordazu za treći. Zanimljivo, posljednji pogodak na utakmici zabio je Filip Kratsev u 84., koji je osam minuta ranije zamijenio upravo Bouangu.

Stipe Biuk na terenu je proveo 65., igru je napustio zajedno s Giorgiom Chiellinijem pri rezultatu 3-0 za Los Angeles.

Tri četvrtfinalista sinoć smo dobili nakon boljeg raspucavanja jedanaesteraca. Minneosta je izbacila meksičku Tolucu nakon 2-2 u 90 minuta, a isti rezultat bio je i prije Nashvilleove pobjede nad Club Americom nakon jedanaesteraca. U istočno-američkom derbiju Philadelphia Union svladala je NY Red Bullse nakon 1-1 i boljih jedanaesteraca, a u meksičkom, Monterrey je bio bolji od Tigresa golom Sergia Canalesa iz jedanaesterca u 97. minuti uzavrelog dvoboja.

Monterrey će biti upravo idući suparnik Los Angeles FC-a u četvrtfinalu koje se igra 12.kolovoza u rano jutro po hrvatskom vremenu. Tada će svoje utakmice odigrati i Minnesota i Nashville, Philadelphia i Queretaro, a s posebnim interesom ispratit ćemo dvoboj Inter Miamija i Charlotte FC-a za koju brani naš Kristijan Kahlina.

Leagues Cup, četvrtfinale

Subota, 12. kolovoza

Philadelphia Union - Queretaro, 002.00

Los Angeles FC - Monterrey, 02.00

Minnesota - Nashville, 02.00

Inter Miami - Charlotte, 02.00

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

MLSInter MiamiLos Angeles FCStipe BiukKristijan KahlinaReal Salt LakeDamir Kreilach

Ostale Vijesti