nordphoto GmbH / Engler/NORDPHOTO
nordphoto GmbH / Engler/NORDPHOTO

VIDEO Bayern rastavio Union na proste faktore, zaigrao i Zvonarek: Bjeličini momci zabili jedan utješni gol

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 20.04.24. | 20:31

Težak poraz za osječkog stratega, nije ga spasio ni oporavljeni Juranović

Nenad Bjelica i njegov Union Berlin upisali su svoj treći poraz u nizu. Bilo je teško tražiti tri boda protiv Bayerna, ali ovakav poraz rijetko je tko očekivao. Naime, Union je poražen s čak 1-5, a i ovaj jedan gol uspjeli su zabiti kao utješni u samom finišu susreta, iako se barem može reći da je ovime prekinut golgeterski post koji je imala Bjeličina momčad.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bayern je sa 66 bodova s tri više ispred Stuttgarta na drugom mjestu lige, a prvo je mjesto odavno zapečaćeno novim prvacima - Bayer Leverkusenom. S druge strane, Bjeličin Union je na 14. mjestu s 29 bodova, samo tri više od Mainza koji je na mjestu koje vodi u doigravanje za ostanak.

Pola sata trebalo je gostima da započnu s golovima. Prvi je zabio Goretzka, drugi u sudačkoj nadoknadi prvog dijela Harry Kane. Izgledalo je to još sasvim prihvatljivo, ali onda je u 53. minuti Bayern prednost digao na 3-0. Odlučio je Bjelica tada promiješati karte, napravio čak četiri zamjene, između ostalog ubacio i Josipa Juranovića, ali samo dvije minute nakon promjena - novi gol - opet gostiju.

Ovoga puta strijelac je bio asistent prvog gola Mathys Tel, na asistenciju Harryja Kanea. Pet minuta kasnije Goretzka dodaje Mülleru za velikkih 5-0.

U 84. minuti Lovro Zvonarek je ušao umjesto Thomasa Müllera, što je njegov prvi nastup za prvu momčad Bayerna.

U 90. je Vertessen zabio na asistenciju Gosensa za konačnih 1-5.

Golove pogledajte OVDJE.




Tagovi

BayernUnion BerlinBundesligaNemanja Bjelica

Ostale Vijesti