REUTERS/Kai Pfaffenbach
REUTERS/Kai Pfaffenbach

VIDEO Ancelotti opet stao u obranu Modrića: "Siječanj nije bio najbolji, ali popravlja svoju formu i stvarno želi igrati za Real"

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 20.02.23. | 20:03

Kaže da ga u Liverpoolu ne muče pojedinci, već cijela momčad

Uoči susreta s Liverpoolom na Anfieldu u sklopu osmine finala Lige prvaka, Carlo Ancelotti je najavio što očekuje od svog Real Madrida u tom susretu. Osim toga, otkrio je i što misli o Modrićevoj trenutnoj formi.

"Vidim momčad u dobroj formi, s entuzijazmom i željom da bude dobro, kao i prošle godine, svjestan da je ovo teška utakmica i da je uzvrat iza nje. Uzbuđeni smo. Finale u Parizu je lijepa uspomena, bila je to izjednačena utakmica, oni su imali veći posjed, a mi smo bili u velikom zaostatku. Sada je drugačije, morate dobro odraditi 180 minuta. Očekujemo utakmicu s puno intenziteta i pritiska, bez vremena za odmor. Mi to dobro znamo i spremni smo na to", rekao je Ancelotti i dodao:

"Imamo veće šanse odvojiti Ligu prvaka nego prošle godine."

O Modriću:

"Dokazao se i nastavlja to činiti. U siječnju nije bilo dobro, ali se popravlja i nastavit će Njegova je fizička kvaliteta vrlo dobra i on stvarno želi igrati za Madrid".

Kaže da ga u Liverpoolu ne muče pojedinci:

"Zabrinut sam za Liverpool, ne za Salaha ili Van Dijka. Madrid je zabrinut za Liverpool, a Liverpool je zabrinut za Madrid"

Da mu je želja ostati u Madridu, otkrio je i sam Modrić nekoliko minuta ranije. Više o tome pročitajte OVDJE.

(eg)

POGLEDAJTE PRESICU:



Tagovi

Carlo AncelottiLuka ModrićReal Madrid

Ostale Vijesti