Reuters
Reuters

Veliki udarac za Manchester United: Eriksen najmanje tri mjeseca izvan stroja, klub već pronašao altenrativu

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 31.01.23. | 16:37

Ove sezone nastupio je u 31 utakmici.

Standardni prvotimac Manchester Uniteda Christian Eriksen pauzirat će do kraja travnja ili početka svibnja, objavio je klub na svojim kanalima. Ovo je veliki udarac za Crvene Vragove budući da je Eriksen ove sezone bio jedan od najstandardnijih igračima prve momčad koja u posljednje vrijeme igra sjajno, drži četvrto mjesto prvenstvene ljestvice, na dobrom je putu prema finalu Liga kupa budući da je u prvom kolu svladan Nottingham Forest s 3:0, a United je još 'živ' u FA kupu i Europskoj ligi.

Iskusni 30-godišnji Eriksen ozlijedio se tijekom vikenda u utakmici četvrtog kola FA kupa protiv drugoligaša Readinga. Eriksen je ove sezone odigrao 18 od 19 prvenstvenih utakmica, pet od šest u Europskoj ligi te četiri utakmice u Liga kupu i dvije u FA kupu.

"Razočaran je, jako je razočaran, no takve se stvari događaju u profesionalnom nogometu. Nije se trebalo dogoditi, ali je i moramo se nositi s time", rekao je nizozemski strateg.

Erik Ten Hah već se okrenuo alternativi te bi do kraja prijelaznog roka, koji završava večeras u ponoć volio dovesti Marcela Sabitzera, 28-godišnjeg Austrijanca koji je član Bayerna. Sabitzer može pokriti praktički sve pozicije u vezi, ali i zaigrati na poziciji lažne devetke.

Ako Ten Hag ne uspije dovesti Austrijanca, okrenut će se rješenjima u vlastitim redovima.

"Fred u brazilskoj reprezentaciji igra zajedno s Casemirom. To nije najlošija momčad na svijetu, zar ne?".

Sve u svemu očekuje nas burna druga polovica utorka u crvenom dijelu Manchestera.



Tagovi

Christian EriksenManchester United

Ostale Vijesti