Miroslav Lelas/PIXSELL
Miroslav Lelas/PIXSELL

Veliki udarac za Bijele: Kalinić 'out' minimalno mjesec dana, Grgić i Simić tek nešto manje

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 20.09.22. | 11:41

Devetka Hajduka ozlijedila se u prvenstvenom ogledu s Istrom 1961 te je upitan za derbi protiv Dinama na Poljudu, a sva trojica sigurno propuštaju oglede s Rijekom i Varaždinom.

Nikola Kalinić stvarno nema sreće. Devetka Hajduka pauzirat će minimalno mjesec dana zbog ozljede zadobivene u ogledu s Istrom 1961 zbog koje je igru morao napustiti već u 13. minuti. No, lošim vijestima po Splićane tu nije kraj, jer osim Kalinića naredna tri tjedna neće biti Grgića i Simića. Potonji vuče ozljedu još od ogleda s Rijekom, dok je Grgić, poput Kalinića, stradao u ogledu s Istrom 1961.

Na službenim stranicama Hajduka istaknuli su kako je Mikanović pri kraju rehabilitacije od ozljede koju je zadobio na treningu uoči ogleda sa Slaven Belupom, a u puni trenažni proces bi se trebao vratiti do kraja tjedna.

Inače, Grgić i Simić bi trebali biti spremni za derbi protiv Dinama koji će se igrati na Poljudu, 21. listopada, s početkom u 18 sati. Što se tiče Nikole Kalinića, on će, prema prvim procjenama, taj ogled propustiti.

Prvi sljedeći ispit Splićani imaju 1. listopada kad idu u goste Rijeci, dok onda sedam dana kasnije u Splitu dočekuju Varaždin. Mislav Karoglan u tim ogledima neće moći računati na navedeni trojac, dok bi Jan Mlakar i Dino Mikanović trebali biti spremni.(I.A.S.)



Tagovi

Nikola KalinićHajdukLukas GrgićStefan Simić

Ostale Vijesti