Veliki derbi višestrukih prvaka svijeta, Argentina se vadi iz blata

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 22.03.17. | 12:33

Osim europskih ovaj tjedan kreću i južnoameričke kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo koje će se 2018. odigrati u Rusiji.

U noći s četvrtak na petak po hrvatskom vremenu odigrat će se veliki derbi između Urugvaja i Brazila u Montevideu. Brazilci predvode ljestvicu s četiri boda više od dvostrukih prvaka svijeta i pobjedom u ovom dvoboju došli bi na korak osiguravanja prvog mjesta, pogotovo jer tri dana kasnije na domaćem terenu dočekuju Paragvaj koji igra promjenjivo.

U prilično teškoj situaciji nalazi se Argentina koja se nalazi na petom mjestu koje ne vodi direktno na Svjetsko, već u dodatne kvalifikacije. No do kraja ima još šest kola i u slučaju domaće pobjede protiv Čilea i protiv Bolivije u gostima, Gaučosi će si popraviti situaciju.

Kolumbija lovi prvu pobjedu nakon tri utakmice na domaćem terenu protiv pretposljednje Bolivije, a zanimljivo će biti u dvoboju sedmog Paragvaja i trećeg Ekvadora. Peru ima imperativ pobjede na gostovanju kod posljednje Venezuele.

Na utakmice 13. kola južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, koje se igraju u noć s četvrtka na petak, možete se kladiti ovdje:

Kolumbija - Bolivija

Paragvaj - Ekvador

Urugvaj - Brazil

Venezuela - Peru

Argentina - Čile

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

kvalifikacije za SP u Rusiji

Ostale Vijesti