Marko Lukunić/PIXSEL
Marko Lukunić/PIXSEL

Večer povratnika: Mislav Oršić debitirao za Trabzonspor!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 03.04.24. | 22:44

Osim Ivana Perišića i Marka Roga, na terene se nakon dugog perioda vratio - Mislav Oršić.

Nogometaši Trabzonspora svladali su Konyaspor u gostima s 3-1, a golovima Trezegueta u 19. Edina Višće u 59. iz jedanaesterca te Taxiarchisa Fountasa u 89. koji je postavio konačni rezultat (jedini gol za domaću momčad zabio je Steven N'Zonzi u 79.). Tri minute nakon posljednjeg pogotka na utakmici u igru je, prvi put od dolaska u Tursku, ušao Mislav Oršić koji se, kao i dvojica kolege iz Hajduka i Dinama Ivan Perišić i Marko Rog, vratio na terene nakon dugačke pauze zbog puknuća prednjih križnih ligamenata. Oršić je odigrao svega nekoliko minuta, no, sama činjenica da se vratio na teren nakon tolike pauze velika je stvar za bivšeg napadača Dinama i hrvatske reprezentacije.

Filip Benković cijelu utakmicu proveo je na klupi za pričuve. Trabzon je ovom pobjedom učvrstio treće mjesto na kojem ima šest bodova više od Besiktasa.

Fenerbahce Dominika Livakovića na domaćem je terenu s 4-2 svladao Adanu Demirspor. Dijku je doveo Fener u vodstvo u 17., a izjednačio je legendarni Mario Balotelli u 25. Edin Džeko u 51. te Dušan Tadić u 70. zabili su za 3-1 vodstvo Fenera, a Barasi je u 80. zabio drugi gol za Adanu. Sve je bilo riješeno u 85. kada je Dursun poentirao za konačnih 4-2. Fener je ostao drugi, s dva boda manje od vodećeg Galatasarayja.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

TrabzonsporMislav OršićFenerbahçeDominik LivakovićSuper Lig

Ostale Vijesti