Varaždin se pojačao dvojcem iz albanskog Skenderbeua

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 11.09.20. | 18:37

Samir Toplak riješio deficitnu poziciju lijevog beka, dok je sredinu osnažio s mladim reprezentativcem Sjeverne Makedonije.

Varaždin je svoje redove pojačao s dva igrača koja dolaze iz albanskog KF Skënderbeua. Radi se o Agonu Eleziju i Jorgo Pëllumbiju. Za njih nije plaćena odšteta, ali je albanski prvoligaš zadržao postotak od njihovog eventualnog budućeg transfera.

Elezi je 19-godišnjak koji igra na poziciji zadnjeg veznog igrača, a proteklih tjedana se dovodio u vezu s transferom u portugalsku Boavistu, no posao je na koncu propao. Ima jedan nastupa za mladu reprezentaciju Sjeverne Makedonije, a usprkos mladoj dobi već ima i inozemnog iskustva obzirom da je u sezoni 2017./18. bio član juniorske momčadi francuskog Caena. U prošloj sezoni je upisao 23 nastupa za Skënderbeu. Prve nogometne korake je pak napravio u sjevernomakedonskom Shkupiju, a jednu sezonu je proveo i u Vëllazërimiju.

Pëllumbi je 20-godišnji lijevi bek koji može igrati i na poziciji stopera. Za mladu albansku reprezentaciju do sada je odigrao sedam utakmica dok je za Skënderbeu je u prvenstvu Albanije debitirao prije dvije i pol godine te je zabilježio 55 nastupa.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

 


Tagovi

transferiNK Varaždin

Ostale Vijesti