Varane i Modrić vratili Real na vrh

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 04.01.20. | 18:00

Luka svojim trećim golom sezone zaključio priču u Getafeu.

Odigrane su dvije utakmice 19. kola španjolske La Lige.

Real Madrid je slavio kod Getafea rezultatom 0:2 i tako se barem na par sati vratio na čelo ljestvice.

U prvom poluvremenu smo gledali izjednačenu utakmicu u kojoj su domaćini pružili sjajan otpor i u par navrata bili blizu gola. No, u 34. minuti Kraljenski klub sretno i spretno dolazi do vodstva. Domaći vratar Soria, koji je do tog trenutka branio apsolutno sigurno, zakasnio je na jedan ubačaj i u pokušaju da izbije loptu ispred Varanea pospremio je u vlastitu mrežu.

Real Madrid je u drugi dio ušao opreznije, kontrolirali su igru, no daleko je to bilo od sjajne predstave. Na prvu pravu priliku smo čekali do 53. minute, kad je Kroos ubacio s lijeve strane, a Varane ponovno najviše skočio i ovaj put bez ičije pomoći pogodio za 0:2.

Nakon gola se domaćin potpuno otvorio, ali Vinicius i Bale nisu bili dovoljno koncentrirani za kazniti nedostatak igrača u obrani. Međutim, u zadnjoj minuti sučeve nadoknade Real dolazi do trećeg gola. Getafe je izgubio loptu pred kaznenim prostorom gostiju, koji su odigrali sjajnu kontru. Bale je iz prve izbacio Jovića, koji se sjurio u kazneni prostor te nesebično uposlio Modrića za konačnih 0:3.

U prvoj utakmici dana Valencia je na svom stadionu slavila protiv Eibara rezultatom 1:0. Gol vrijedan tri boda djelo je Gomeza iz 27. minute.

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Raphael VaraneLuka Modrić

Ostale Vijesti