Ukleti PSG, ostali su bez dvojice važnih igrača, a sad ih je zadesila još bizarnija ozljeda

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 07.08.20. | 19:48

Teško razdoblje za aktualnog prvaka Francuske.

Bizarna situacija zadesila je aktualnog prvaka francuske PSG. Naime, nakon što su zbog povrede ostali bez sjajnog napadača Mbappea i motora ekipe Verrattija na jučerašnjem treningu im se ozlijedio i trener Thomas Tuchel.

Njemački stručnjak je na jučerašnjem treningu zadobio istegnuće zgloba lijeve noge te puknuće metatarzalne kosti u stopalu.

Nevjerojatne se situacije događaju PSG pred utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Atalante, a jučerašnja je samo jedna u nizu.

Međutim, Tuchel će sigurno povesti svoju momčad na spomenutoj utakmici, makar sa štakama, no Mbappe sigurno neće participirati, dok je Verratti pod velikim upitnikom.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Gonzalo Fuentes/Reuters)

 


Tagovi

Marco VerrattiThomas TuchelKylian Mbappé

Ostale Vijesti